2011. április 25., hétfő

ÓRIÁSI ÉRTÉKES TV-SHOP csomag ---1Ft-ról--- - Jelenlegi ára: 1 Ft


Különleges aukció!!!
ÓRIÁS TV SHOP CSOMAG
1db Fix it Pro karceltávolító filc
2db Mosógolyó
1db 500ml-es lóbalzsam
1db Samurai Shark késélező
1db Contour Pro Knives késkészlet mágneses tartóval
A leütési ár a 6db termékre egyben vonatkozik!
Ajándéknak is kitűnő!
Contour Pro Knives késkészlet
Contour Pro Knives – Az extrém éles késkészlet
 
Ideális húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez, és kenyérhez
- 10 részes késkészlet nemesacél pengékkel
- Ergonómikus, csúszásmentes komfortnyelek
A Contour Pro kés teljes hosszában használható, ez 23 cm vágófelületet jelent.
A CONTOUR PRO teljesen új technológiával készült. Pengéit jéggel és olajjal edzették!
A nyele is különleges: magasabbra emeltük a hagyományos késnyeleknél, ezáltal bravúrosan illeszkedik a kézbe. A szilikonnal bevont nyél csúszásmentes használatot biztosít. Egyedi design, praktikus használat.
Próbálja ki akár fagyasztott ételekhez, kemény zöldségekhez! A CONTOUR PRO teljesen új technológiával készült, pengéjét jéggel és olajjal edzették, fogy bármit fel tudjon vágni, még a legkeményebb bőrt is leválaszthatja a húsokról!
Nem kell tovább bajlódni a régi kenyérszeletelő gépével! Vágja fel a puha kalácsot és a frissen sült kenyeret anélkül, hogy összenyomná! Megoldás a Contour Pro!
Rozsdamentes acél kések: hullámos recézettel és csontfűrésszel, ergonómikus csúszásmentes szilikon nyéllel!
„ Végre nem marad a vágódeszkán az étel íze… “
Nincs préselés, nincs nyomódás! A kés végig egyenes vonalban vág. Akár vastag, akár vékony szeletet szeretnénk, akár petrezselymet, akár egyéb fűszernövényt aprít.
A Contour Pro mellett az Öné lesz a hentesbárd, a fűszeraprító, a filéző kés, a gyümölcs- és zöldséghámozó kés, az univerzális olló és 4 steak kés!
Profi húszsebet készíthet! Így könnyű elkészíteni a sajttal, sonkával töltött sertésszeletet.
Az univerzális háztartási ollóval szinte bármit elvághat! Erős hajat, vastag kartont vagy a rózsa szárát, sőt akár egy 5szálas kábelt is elvághatna vele, anélkül, hogy a szálakat szétroncsolná, és bármiféle kárt tenne az ollóban!
 
 
A 10 részes CONTOUR PRO KNIFES tartalma tehát:
-         1 CONTOUR PRO univerzális kés széleskörű felhasználásra
-         1 Aprító- és metélő kés: fűszernövények gyors és kímélő aprításához
-         1 Filéző- és csontozó kés a legszebb filészeletek elkészítéséhez
-         1 Aprító- és szeletelő kés: vágja fel a csontos részeket különösebb erőkifejtés nélkül!
-         1 Hámozó kés gyümölcs- és zöldségfélék hámozásához
-         1 Univerzális olló széleskörű felhasználásra
-         4 Steak kés, melyek pl. pizza felszeleteléséhez is
- 1 falra szerelhető mágneses késtartó
FIX IT PRO
KARCELTÁVOLÍTÓ
Elege van már a csúnyán megkarcolt autó zárakból? Azokból a csíkokból, karcokból, melyeket mások húznak az Ön autóján?
A Fix-IT Pro az ideális megoldás – és villámgyorsan eltűnnek a karcnyomok...
A Fix-IT Pro rendelkezik azzal a professzionális, gyors-javítóformulával, melyen hatékonyan kezelheti a gépkocsin esett felületi sérüléseket. Egyszerű és extrém-hosszantartó megoldást nyújt minden apró zavaró lakksérülésre, melyeket nem szeretne drága autóműhelyekben javíttatni.
Más javítókészletek esetleg csak elfedik ezeket a hibákat. A Fix-it-Pro azonban valóban feltölti a barázdákat!
A Fix-IT összetevőit a napfény UV-sugarai aktiválják. Először feltöltik a sérülést (a karcot), majd összekapcsolódik a gépjármű eredeti lakkozásával, ezáltal a Fix-IT tartósan láthatatlanná teszi az apró csíkokat.
A Fix It Pro egyedülálló formulája a felületi karcolásokat tartósan eltünteti, összeköti a meglévő lakkrétegeket, ezután már magától megszárad.
Ergonómikus kialakítása precíz alkalmazást tesz lehetővé.
Nem igényel szaktudást, hogy az Ön autóján a kívánt részeken szinte ugyanolyan csillogó legyen a lakkréteg, mint újkorában!
Clean Ball mosógolyó
Mosógolyó
A Mosógolyó sokoldalú termék. Olyan mosási módot tesz lehetővé, mely alapján nem vagy csak alig szükséges mosópor vagy egyéb mosószer, így a durva mosószerek helyettesítője, kiváltója lehet.
A mosólabdában lévő ásványi anyagokat tartalmazó kerámia golyók természetesen aktiválják a vízmolekulákat, ami lehetővé teszi, hogy azok mélyen bejussanak a ruha anyagába és eltávolítsák a szennyeződéseket. Nagyon erősen szennyezett ruhaneműk esetén, illetve pelenkák mosása során is csak kisebb mennyiségű, a szokásos harmadának megfelelő mennyiségű mosószert kell adagolni a mosógolyó mellé. A mosás után a ruhák tiszták és frissek lesznek anélkül, hogy erős tisztítószereket használtunk volna, ezért a kiadásainkat is csökkentheti.
Egyéb információ:
A mosógömb ideális allergiától, ekcémától és kemikáliáktól való érzékenységtől szenvedő emberek számára. Nem használ vegyszereket, hanem ehelyett ionizált oxigént (aktív oxigén) szabadít fel. Ugyanakkor ez a tevékenység anionokat bocsát ki és a vízmolekulák felületi feszültségét csökkentik, illetve azok felületi tevékenységét megnövelik, amely a szennyeződés eltávolításának alapja.
H2O + e- → H+ (hidrogénion) + oh- (hidroxilcsoport-ion)
O2 + e- → O2 - (aktív oxigén)
O2 - + H2 O → OH- + HO2
HO2 + 2H+ → H+ + H2O2 (oxidált víz)
A mikroba ellenesen, szinte minden penészgombát és baktériumot elpusztít, mely a mosógépben található, így ruháink tisztítása sokkal hatékonyabb. A koreai egyetemi mérések alapján az alábbi antibakteriális hatást igazolták: Escherichia coli 99. 5 %, Pseudomonas aeruginosa 96. 5 %, Staphylococcus aureus 99. 5 % csökkenés! A mosógömb egy teljesen környezetbarát termék, amely nem toxikus, színvédő, kényelmes és takarékos, valamint nem károsítja a textíliákat és nem szennyezi a környezetet. Kizárólag a mosógömb használatával is elvégezhető a vegyszermentes mosás, hiszen ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik mint a már meglévő szintetikus mosópor vagy egyéb mosószerek. Az erősen szennyezett ruhaneműknél továbbra is szükséges a vegyszeres előtisztítás vagy a mosáskor a megszokott tisztítószerek egyharmada. Átlagosan számítva körülbelül 70-80 % mosószert és annak költségét takaríthatjuk meg a mosólabdát használva. Mivel a mosógömbben található összetevők eltávolítják a vízben található klór maradványokat, megóvják a ruhaneműt az oxidálódástól és a klór hatására létre jövő színelváltozástól. A ruha anyagát megóvja és megőrzi annak rugalmasságát. Használata garantálja a mosási költségek csökkentését és óvja a test bőrét. A környezetszennyezést is jelentősen csökkenti, melyet az erős mosószerek okoznak. A mosólabda minőségével és funkciójával kapcsolatos eredményeket nemzetközileg elismert intézetek is igazolják, mint például az NSF (National Sanitation Foundation). Az elterjedt mosási módszerektől eltérően a mosógolyó sokkal takarékosabb használatot tesz lehetővé.
Egy mosógolyó 1000 mosáshoz alkalmas, így éveken keresztül használható! Éveken keresztül spórolhat vele!
Samurai Shark Késélező
Borotvaélessé teszi az életlen késeket, ollókat, bármit, aminek vágófelülete van
Wolfram-karbid ötvözetből készült fenő
Egyedülálló kialakításának köszönhetően rendkívül pontos
Egyszerűen használható
Élezhet vele: késeket, ollókat, konyhai eszközöket, baltát, fűnyíró pengét, kerti eszközöket, vagy akár sílécet vagy snowboardot is.
A Samurai Shark késélezővel újra borotvaélessé teheti életlen késeit, ollóit, szerszámait, szinte bármit, aminek vágófelülete van.
A Samurai Shark késélező előnyei:
A Samurai Shark fenő titka a wolfram-karbid élesítő penge valamint az egyedülálló kialakítás, amely minden alkalommal a lehető legnagyobb pontosságot teszi lehetővé.
A Samurai Sharkkal könnyedén megélezheti a recés, fogazott éleket is. Erre egy hagyományos fenő nem képes.
A szélesebb végével élezhet: ollókat, metszőollókat, fűrészfogú késeket stb.
Az egyenes vége kiváló sílécek, snowboardok és más olyan tárgyak élezéséhez, melyek széle nem ferde.
Nélkülözhetetlen a konyhában, garázsban, kertben, halászathoz, vadászathoz, kempingezés során.
A csúsztatható élezőpenge megfordítható.
VITAL LÓBALZSAM 500ml
A Lóbalzsam krémet elsősorban ízületi- és izomfájdalmak, lumbágó okozta fájdalmak csillapítására javasoljuk. Kiválóan alkalmazható kisebb sportsérülések (húzódások, rándulások, ficamok) kezelésére. Hűsítés és frissítés mellett kellemes izomlazító hatású, az izomláz okozta fájdalmat is csökkenti. Meghűlés- megfázás esetén a meleg  fürdővízben oldva csökkenti a megfázás tüneteit. A Német állatorvosok a versenylovak ízületeinek kezelésére és versenyek előtti bemelegítő krémnek fejlesztették ki. Idővel azonban észrevették, hogy ez a gyógynövényekből összeállított kenőcs használ azon emberek kéz ízületein, akik kenegették a lovakat. Ezen felbuzdulva megkezdődtek a kutatások és kifejlesztették ezt a humán szférában használatos Lóbalzsamot, amely már rengeteg embertársunkon segített különböző fájdalmaik csökkentésében. A Vitál-Lóbalzsam hűsít és felfrissíti a fáradt és igénybe vett végtagokat.
Alkalmazás:
Az igénybe vett testrészre vigye fel a balzsamot, alaposan masszírozza be és hagyja hatni. Nyílt sebbe és szembe ne kerüljön.
A NYERTES LICIT VISZI!
 

Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-24 11:22
. ÓRIÁSI ÉRTÉKES TV-SHOP csomag ---1Ft-ról--- - Jelenlegi ára: 1 Ft